HVORFOR ER ET GODT WEBDESIGN VIKTIG FOR DIN BEDRIFT??

CHANGE DEVELOPMENT
FOTO: SIGMUND

Du har kanskje allerede en eksisterende nettside og lurer på hvorfor det er nødvendig å oppdatere en allerede eksisterende nettside. Din eksisterende nettside har du hatt noen år allerede, og den er dermed utdatert i forhold til dine konkurrenters nettsider, men er det så viktig med et tidsriktig og tiltalende webdesign? Vil en oppdatert nettside med et nytt webdesign generere kunder og føre til vekst i selskapet? 

Det viser seg at en godt bygget nettside genererer mer kundetrafikk, og et forbedret brukergrensesnitt øker konverteringene. Til sammen fører dette til verdiskapning for din bedrift. Men hvordan kan en oppdatert, tidsriktig og veldesignet nettside skape suksess? Web-design er en kombinasjon av flere faktorer som i sum gir et godt og seriøst inntrykk av din bedrift.

Navigasjon er kanskje den viktigste delen av en nettside. Navigasjonen kan være avgjørende for om din side lykkes eller ikke. En god navigasjon skal være lett å finne og forstå. Kunden ønsker å finne den informasjonen som søkes raskest mulig. I de fleste tilfeller vil en simpel, ren og ryddig meny være lettere å bruke for en bredere kundemasse. Web-design er en kombinasjon av et pent resultat som er enkelt for brukeren å navigere på.

FOTO: CAMPAIGN CREATORS

Webdesignerene tar høyde for oppbyggingen når de designer en nettside. Ved å legge den viktigste informasjonen øverst til venstre på siden, kommer budskapet lettere frem til potensielle kunder. Ved å plassere informasjonen i disse områdene, forbedres også nettsidens søkemotoroptimalisering (SEO). Når stikkord som er relatert til bedriften inkluderes i denne teksten, blir det lettere for Google og de andre søkemotorene å forstå innholdet på siden. Dette forbedrer nettsidens plassering på søkemotorene, og gjør at siden blir lettere å oppdage. Innholdet på nettsiden bør derfor bestå av korte og direkte meldinger. Nettsidens innhold og grafisk design er selvfølgelig viktig for å presentere bedriften for den besøkende og teksten bør formuleres slik at leseren føler seg velkommen til siden. Med et godt skrevet innhold blir nettsiden behagelig og lesbar for den besøkende.

Kundens tillit er ekstremt viktig, men den får du ikke uten å virkelig kjenne kundene og deres verdier.

Kundenes tillit er ekstremt viktig, men den får du ikke uten å virkelig kjenne kundene og deres verdier. Kundens tillit til nettsiden henger sammen med kombinasjonen av innhold og design. Ved å gjøre siden mer imøtekommende og tillitsfull til de besøkende vil du se en økning i trafikk og konverteringer fra siden.

FOTO: MARKUS SPISKE